dimarts, 1 de juliol del 2014

Testos a la llauna! / Macetas en lata!


Avui us ensenyaré a fer un test reciclat amb llaunes de colònia! Si si! Les llaunetes que fan d’envàs d’una colònia molt famosa! JEAN PAUL GAULTTIER .

Hort vertical / Huerto vertical


Seguim amb la jardineria i el reciclatge!!
Com vam mencionar en l’últim post, intentem tenir el nostre petit balconet el més verd i sostenible possible.

Com fer testos reciclats! / Cómo hacer macetas recicladas!


Sempre m’han agradat les flors, els colors i les formes que tenen, són espectaculars, per això diferents artistes s’han inspirat en elles, amb les seves formes i originalitat.
I nosaltres no serem menys!!!

Posant color a la cuina / Poniendo color en la cocina


Fa temps que pensava que a l'illa de la cuina li faltava alguna cosa i aquí està! Vaig escollir la tela amb molt de cura, cuidant els colors perquè em fessin joc amb la resta de l'estança, una tela gruixuda que aguantes el trote de la utilitat que se li donarà. Aprofitant el cap de setmana que hi havia els avis i podien fer de cangur, em vaig passar mans a l'obra i taxxaaant... ( a la foto es veu el resultat) unes estupendes cortinetes que impedeixen que el xic m'ho regiri tot i a l'hora donen un toc divertit i original a la cuina.

El ratolí a la gàbia! / El ratón en la jaula!





Aquí us presento les noves gàbies per decoració o per fer-les servir de pantalles de llum per les habitacions dels més petits. Aquesta vegada hem tingut col.laboració de l'Anna, que ens ha fet un màgic conte inspirat en les gàbies. Gràcies Anna!!


dilluns, 24 de febrer del 2014

Mantetes amb amor! / Mantita con amor!





Fa un any i mig una princeseta molt especial va arribar al món, i a Ca la Patots li vam fer una peça amb molt d'amor! "LA MANTETA".

dimarts, 18 de febrer del 2014

Arrullos i tovalloleta de cap per bebes! / Arrullos y toallita de cabeza para bebes!


Quan vaig saber que estava embarassada del meu petit Llorenç, vaig posar-me mans a l'obra i vaig començar a llegir llibres sobre el tema, com per exemple "Que es pot esperar quan estàs esperant" de Sharon Mazel, aquest llibre és molt recomanable per poder saber setmana resa setmana de l'evolució del teu fill i com el teu magnific cos canvia per poder-li donar vida!

dilluns, 17 de febrer del 2014

"Abrigatasses"






Fa un temps que s'han possat de moda les "abrigatasses" i són genials!! M'encanta pendre el café amb llet dins una tasseta amb estil! Començar el dia amb optimisme i color, tenir diferents models i anar alternant segons el dia!!

divendres, 24 de gener del 2014

i avui recepta.... magdalenes de poma!! / y hoy receta .... magdalenas de manzana!







Feia dies que no feia magdalenes, i en tenia moltes ganes... aquesta recepta és la bàsica que jo faig servir per qualsevol tipus de magdalenes o cupcake, només vaig canviant " la pell de llimona" per altres ingredients.

dilluns, 20 de gener del 2014

Patró de Cors amb ganxet! / Patrón de Corazones con ganchillo!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avui us deixo un patró de cor estupendu i rapidissim, amb 10 minuts com a molt el tindreu fet. És ideal  per poder empaquetar regals com adorno per fer-los més bonics!