dimarts, 1 de juliol del 2014

Testos a la llauna! / Macetas en lata!


Avui us ensenyaré a fer un test reciclat amb llaunes de colònia! Si si! Les llaunetes que fan d’envàs d’una colònia molt famosa! JEAN PAUL GAULTTIER .

Des de fa molts anys només faig servir aquesta marca, i només la d’home, manies suposo… em feia molta pena tirar les llaunetes, són tant boniques… així que vam pensar que podíem fer amb aquests envasos i taxant!!! Més testos!



MATERIAL

-Qualsevol tipus de llauna, en aquest cas llaunetes de colònia!

-Test petit que hi càpiga a dins de la llauneta. En aquest cas fem servir un got de plàstic transparent.

-Flor a triar, nosaltres hem fet servir un tipus de cactus amb flor, necessita poca aigua i cuidados, que van genials per quan tens quitxalla petits i no tens gaire temps per cuidar-les ;) 

-Terra



PROCÉS

1º Agafem test petit ( got de plàstic) I trasplantem la nostra planteta ( cactus amb flor) l’enfonsem una mica deixant que quedi mig dit per sota l’alçada del got perquè quan la ragem no ens caigui l’aigua, afegim tanta terra com necessitem

2º col·loquem el petit test a dins de la llauneta.

3º a mirar-la ¡! Que ja hem acabat!!


FÀCIL he!!! ;)

A disfrutar del jardinet!!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hoy os enseñaré a hacer una maceta reciclada con latas de colonia! Si si! Las latitas que hacen de envase de una colonia muy famosa! JEAN PAUL GAULTTIER.

Desde hace muchos años sólo uso esta marca, y sólo la de hombre, manías supongo ... me daba mucha pena tirar las latitas, son tan bonitas!!! ... así que pensamos que podíamos hacer con estos envases y tarà! Más macetas!


MATERIALES

-Cualquier tipo de lata, en este caso latitas de colonia!

-Maceta pequeña que quepa dentro de la lata. En este caso usamos un vaso de plástico transparente.

-Flores a elegir, nosotros hemos utilizado un tipo de cactus con flor, necesita poca agua y cuidados, que va genial cuando tienes chiquillos pequeños y no tienes mucho tiempo para cuidarlas ;)

-Tierra



PROCESO

1 º Tomamos la maceta pequeña (vaso de plástico) Y trasplantar nuestra plantita (cactus con flor) , la hundimos un poco dejando que quede medio dedo por debajo de la altura del vaso para que cuando la regamos no nos caiga el agua,  y añadimos tanta tierra como necesitamos.

2 º colocamos la pequeña maceta dentro de la lata.


3 º a mirarla ¡! Que ya hemos terminado!

FÀCIL he!!! ;)

A disfrutar del jardin!!