divendres, 24 de gener del 2014

i avui recepta.... magdalenes de poma!! / y hoy receta .... magdalenas de manzana!







Feia dies que no feia magdalenes, i en tenia moltes ganes... aquesta recepta és la bàsica que jo faig servir per qualsevol tipus de magdalenes o cupcake, només vaig canviant " la pell de llimona" per altres ingredients.

dilluns, 20 de gener del 2014

Patró de Cors amb ganxet! / Patrón de Corazones con ganchillo!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avui us deixo un patró de cor estupendu i rapidissim, amb 10 minuts com a molt el tindreu fet. És ideal  per poder empaquetar regals com adorno per fer-los més bonics!

dimarts, 14 de gener del 2014

PATRÓ Flors de ganxet! / PATRON Flores de ganchillo



Bon dia, avui ens hem aixecat amb moltes ganes! avui us passo un parell de patrons de flors de ganxet, molt fàcils i divertides, amb 5 minutets les tindreu fetes!!! Les he tret de la revista "punto y ganchillo".Aquí us els deixo!


A fer ganxet!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Buenos dias, hoy nos hemos levantado con muchas ganas, hoy os pongo un par de patrones de flores de ganchillo, my fàciles y divertidas, en 5 minutitos los teneis hechos!!! Los he sacado de la revista "punto y ganxillo"

A ganchillear!!









diumenge, 12 de gener del 2014

5º Fira d'Ous d'Euga / 5º Feria de Huevos de Yegua



















Aquest 2013 ens veu poder veure a la 5º Fira d'Ous d'Euga de la Vall de Lord, vem estar una altre cop al peu del canó a la plaça major del poble, en un lloc inmillorable, amb gent estupenda que ens va venir a visitar durant tot el cap de setmana que va durar, si si aquesta vegada va durar 2 dies, i el nostre petit Llorenç tambe ens va ajudar, entre toma i toma va aguantar com un campió!! La fira va ser un èxit gràcies a tots vosaltres!!!